ΚΙΝΑ Ηλιακή μπαταρία PV κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Winnie

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613602795770

WhatsApp : +8613602795770

Free call

Η πολιτική υποστήριξη για την μπαταρία λίθιου αναμένεται για να εκραγεί την αύξηση

November 26, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η πολιτική υποστήριξη για την μπαταρία λίθιου αναμένεται για να εκραγεί την αύξηση

     

Η λίθιο-ιονική μπαταρία είναι διεθνώς - η αναγνωρισμένη ιδανική χημική ενέργεια, με το μικρό μέγεθος, τη μεγάλη ικανότητα, τα πλεονεκτήματα υψηλής τάσης, που χρησιμοποιούνται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα, lap-top και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα, ο επεκτειμένος τομέας των ηλεκτρικών οχημάτων θα φέρει στο λίθιο την ιονική μπαταρία μεγαλύτερο διάστημα για την ανάπτυξη. Η χώρα μας και οι σημαντικότερες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο έχουν εκδώσει πολλές πολιτικές υποστήριξης για τα νέος-ενεργειακά οχήματα. Ο προγραμματισμός ανάπτυξης επτά στρατηγικών αναδυόμενων βιομηχανιών, όπως τα νέα ενεργειακά οχήματα, θα προαγάγει περαιτέρω τα ηλεκτρικά οχήματά μας από το πολιτικό επίπεδο.

    

Οι μπαταρίες λίθιου θα παρουσιάσουν εκρηκτική ανάπτυξη

 

Έναντι άλλων μπαταριών, οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλής ενέργειας πυκνότητας, της μακριάς ζωής κύκλων, του μικρού self-discharge ποσοστού, καμίας επίδρασης μνήμης και πράσινης προστασίας του περιβάλλοντος. Η μπαταρία λίθιου είναι ένας νέος τύπος της πράσινης δευτεροβάθμιας μπαταρίας που αναπτύσσεται επιτυχώς στη δεκαετία του '90. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει αναπτύξει γρήγορα και έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη μικρή δευτεροβάθμια αγορά μπαταριών. Έχει γίνει η ανταγωνιστικότερη μπαταρία στον τομέα της χημικής εφαρμογής δύναμης.

 

Οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες χρησιμοποιούνται ευρέως. Με την ανάπτυξη της μικροηλεκτρονικής τεχνολογίας στο 21$ο αιώνα, ο μικρογραφημένος εξοπλισμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα, το οποίο υποβάλλει μια υψηλή ζήτηση για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η χημική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εισήγαγε έπειτα το στάδιο της μεγάλης κλίμακας εφαρμογής. Η ιονική μπαταρία λίθιου είναι η επαναφορτιζόμενη χημική μπαταρία παγκόσμιας ιδανικότερης και υψηλώτερης τεχνολογίας, αυτήν την περίοδο που χρησιμοποιείται κυρίως στα κινητά τηλέφωνα, τα lap-top, τα εργαλεία δύναμης, τα ηλεκτρονικά προϊόντα και άλλες πτυχές, στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα αεροδιαστημικούς, στρατιωτικούς εργαλεία κινητής επικοινωνίας και τον εξοπλισμό και άλλοι τομείς, η απαίτησή του θα αυξάνονται. Και αναμένεται για να παρουσιάσει εκρηκτική ανάπτυξη στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων.

       

Στο παραδοσιακό εσωτερικό αυτοκίνητο μηχανών, η χώρα μας καθυστερεί πίσω από στο εξωτερικό 20 έτη. Ειδικά στον τομέα υψηλής τεχνολογίας της μηχανής αυτοκινήτων, οι εσωτερικές επιχειρήσεις δεν είναι ικανές της ανεξάρτητης ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. Η Κίνα έχει πολύ λίγη πιθανότητα να προφθάσει τις αναπτυγμένες χώρες στα εσωτερικά οχήματα μηχανών, αλλά μόνο τέσσερα ή πέντε έτη πίσω στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων. Η Κίνα έχει τα πλεονεκτήματα του κόστους και της αγοράς, και έχει τη δυνατότητα και τη δυνατότητα να διαμορφώσει μια κυριάρχη θέση στον κόσμο. Τα νέα ενεργειακά οχήματα αναμένονται για να γίνουν μια σημαντική overdrive πορεία στην αυτοκινητική βιομηχανία της Κίνας και μια ευκαιρία για τα κινεζικά αυτοκίνητα να προσπεράσουν στις γωνίες. Με τη βοήθεια της νέας επανάστασης ενεργειακής τεχνολογίας στην αυτοκινητική βιομηχανία, τα επόμενα 10-20 έτη θα είναι μια σημαντική ιστορική ευκαιρία για την αυτοκινητική βιομηχανία της Κίνας να επιτύχει την ανάπτυξη βαρελακιών και να κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα για να ενισχύσει τα εμπορικά σήματά του.

 

Η ανάπτυξη της κινεζικής ενέργειας - η αποταμίευση και τα νέα ενεργειακά οχήματα θα διαιρεθούν σε δύο βήματα από εύκολος και δύσκολος: Κατ' αρχάς, από το 2011 ως το 2015, η ανάπτυξη της ενέργειας - τα οχήματα αποταμίευσης θα είναι σθεναρά. 2. Από το 2016 ως το 2020, η οικονομία καυσίμων των παραδοσιακών οχημάτων θα βελτιωθεί στο διεθνές προηγμένο επίπεδο Μαζική εκλαΐκευση των υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων.

     

Σχετικές ευκαιρίες επένδυσης επιχείρησης

 

Τα κύρια συστατικά της λίθιο-ιονικής μπαταρίας περιλαμβάνουν το κοχύλι, το θετικό ηλεκτρόδιο, το αρνητικό ηλεκτρόδιο, τον ηλεκτρολύτη και το διάφραγμα. Η περίπτωση μπαταριών είναι συνήθως ανοξείδωτο ή νικέλινη περίπτωση χάλυβα, και έρχεται στα διαφορετικά μεγέθη όπως τετραγωνικός και κυλινδρικός. Το εσωτερικό της μπαταρίας είναι μια δομή σπειρών ή τοποθετημένη σε στρώματα δομή, που αποτελείται από το θετικό ηλεκτρόδιο, τον ηλεκτρολύτη, το διάφραγμα και το αρνητικό ηλεκτρόδιο.

 

Οι δυσκολίες του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου με το μαγγάνιο και του τριαδικού συστήματος ως υλικά καθόδων εστιάζουν κυρίως στη συνέπεια προϊόντων, απόδοση χαμηλής θερμοκρασίας, απαλλαγή υψηλού ποσοστού, ενεργειακή πυκνότητα, κόστος παραγωγής μπαταριών και ούτω καθεξής. Επιπλέον, τα δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας βασικής τεχνολογίας του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου συμπεριλαμβανομένου του άνθρακα και της θερμικής μείωσης άνθρακα είναι κύρια από τις καναδικές και αμερικανικές επιχειρήσεις αντίστοιχα, η οποία είναι επίσης ένα εμπόδιο στην εσωτερική ανάπτυξη. Manganate λίθιου έχει μελετηθεί για πολύ καιρό. Είναι το ωριμότερο και αξιόπιστο υλικό καθόδων για την μπαταρία δύναμης αυτή τη στιγμή, και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Το τριαδικό υλικό μπορεί να θεωρηθεί ως τροποποίηση του υπάρχοντος υλικού, περισσότερη προσοχή δίνεται στις παραμέτρους διαδικασίας. Όπως μπορεί να δει από την τρέχουσα επιλογή των επικρατόντων αυτοκινητικών κατασκευαστών στον κόσμο, οι σειρές μαγγάνιου και οι τριαδικές σειρές είναι οι πρώτες για τα ηλεκτρικά οχήματα. Από την άποψη των θετικών υλικών ηλεκτροδίων, εστιάζουμε στις σειρές μαγγάνιου και τις τριαδικές σχετικές με το υλικό επιχειρήσεις, όπως CITIC Guoan, το απόθεμα Shanshan και η τεχνολογία Dangsheng, οι οποίες παράγουν manganate λίθιου. Όξινη πρώτης ύλης μαγγάνιου λίθιου μαγγάνιου διοξειδίου παραγωγής ανάπτυξη αστεριών επιχειρηματικού Xiangtan ηλεκτροχημική, κόκκινη.

        

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας